Tjänster

Digital Workforce erbjuder en bredd av tjänster och verktyg för att stötta organisationer i deras resa inom robotisering. Våra Digitala Medarbetare tillämpar ledande intelligent automatiseringsteknik som inkluderar robotiserad process automatisering, maskininlärning och kognitiv automatisering. Våra tjänster gör det möjligt att uppnå påtagliga resultat till följd av intelligent process automatisering väldigt snabbt – inom dagar och veckor.


 • Digitala medarbetare

  Robot as a Service

  Robot som Tjänst från ett privat moln eller Azure är det snabbaste och mest flexibla sättet att nyttja Digitala Medarbetare. Den ISO/IEC 20000 certifierade Robot som Tjänst kan även leverera CE-märkta automatiseringslösningar.

  Driftadministration

  För att säkerställa en smidig drift, underhåll och stöd 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan erbjuder Digital Workforce Driftadministration – en tjänst som garanterar underhåll och kvalitetssäkring av processen.

  Mobile Management (tillgänglig för moln-kunder)

  Mobile Management är en applikation för mobil och desktop som möjliggör för kunder att administrera och övervaka deras Digitala Medarbetares prestation när som helst, var som helst.

  RPA licenser för lokal installering

  Licenser för Robotiserad Process Automatisering finns även tillgängliga att användas med lokal installering för våra kunder som inte valt vår molntjänst.

 • Konsultation inom robotisering

  100-dagars Upprustning

  Vårt unika 100-dagars program för upprustning tillhandahåller verktyg och kompetensutveckling för att snabbt rusta organisationen med de färdigheter som behövs för att accelerera utrullningen av RPA.

  Utvärdering av Potential

  Evaluering av den övergripande potentialen för RPA samt identifiering av olika områden för vilka Intelligent Automatisering skulle vara relevant.

  Utvärdering av Mognadsgrad inom RPA

  Evaluering av nulägessituation för kunden inom Robotisering. Identifiering av befintliga styrkor samt områden med förbättringspotential.

  Support av Kompetenscenter för Robotisering

  Våra konsulttjänster tillhandahåller support och praxis för kunders centrala Kompetenscenter, inom områden såsom processanalys, programadministration, optimering av teknisk miljö och kvalitetssäkring.

 • Implementering inom robotisering

  Ackrediterade utvecklare

  Vi har det största och mest erfarna expertteam inom Robotisering i Norden. Våra ackrediterade utvecklare levererar robusta automatiseringslösningar och hjälper våra kunders team lyckas genom mentorskap och stöd.

  Certifierad träning och e-utbildning

  Med Digital Workforce certifierade utbildning kan organisationer höja deras kompetens och färdigheter inom robotiserad process automatisering. Tillgänglig som webbaserad utbildning www.dwfacademy.com eller som traditionell utbildning i klassrum.

  Förvaring (tillgänglig för moln-kunder)

  Förvaring av kundens egna objektbibliotek, i vilket återanvändbara komponenter samlas och tillgängliggörs för hela Robotiseringsteamet.